DIKTI LINE d.o.o.

Beograd, Vračar, Alekse Nenadovića 24

(tel: 011/344-8085, 344-8086)

DEVELOP

DEVELOP je brend Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (Konica Minolta poslovna rešenja - ogranak za Evropu), čija su odlika moderna i profesionalna rešenja za poslovnu komunikaciju. Bavi se sistemima, softverom i servisima za produkciju i obradu dokumenata i upravljanje dokumentima. Sa svojim asortimanom proizvoda i usluga važi za jedan od vodećih brendova za mala i srednja preduzeća u Evropi.

DEVELOP uspostavlja trendove i daje siguran i kreativan doprinos oblikovanju budućnosti. DEVELOP-ovo shvatanje saveta daleko prevazilazi puke analize i preporuke: DEVELOP procenjuje, projektuje, dizajnira i vodi, a sve u cilju povećanja produktivnosti u okruženju kupaca.

DEVELOP je prisutan širom Nemačke, sa više od 300 ovlašćenih dilera, a rasprostranjena međunarodna prodajna mreža, koju predstavljaju nezavisni distributeri i specijalizovane kuće u preko 60 zemalja, olakšava korporativno poslovanje klijenata i garantuje servisnu podršku širom sveta.

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, sa sedištem u Lagenhagenu u Nemačkoj, je podružnica u vlasništvu kompanije Konica Minolta Business Technologies, Inc., Tokyo, Japan.

Konica Minolta Business Solutions Europe je zastupljena preko svojih filijala i distributera u Evropi, na Bliskom Istoku i u Africi. Širom sveta, više od 27 hiljada zaposlenih radi za Konica Minolta Business Technologies.

Sajt ROWE

Sajt DEVELOP

 

 

Početna strana

 

 

Naši podaci

DIKTI LINE d.o.o.

Alekse Nenadovića 24, 11000 Beograd, Srbija

Tel: 011/344-8085, 344-8086

Fax: 011/344-1472

E-mail: office@diktiline.com

Go to top